четвъртък, 14 февруари 2019 г.

Този път аз ще гласувам

Кампанията I love Europe  на младшите посланици от Спортно училище - град Велико Търново има за цел да популяризира инициативата Този път аз ще гласувам -https://www.thistimeimvoting.bg/.
Никак не е случайно, че младши посланиците решиха тя да  стартира на 14 февруари - Денят на любовта!

Когато си млад, си и влюбен.
ЕС дава мечти, романтика и любов на младите хора.

Този път аз ще гласувам - това е платформа за всеки, който иска да има информация за важността на Евроизбори 2019! И разбира се може да стане доброволец!

За популяризиране на платформата и повишаване на осведомеността за важността на изборите за евродепутати,  младши посланиците изработиха постер за ЕП и на страницата във Фейсбук поканиха съучениците си да се регистрират в платформата и да поканят своите родители и приятели.

А после промотираха платформата по забавен начин с флаери с името на кампанията, ключе и сърчице!

Ключето символизира единна Европа - отключена за младите хора и мечтите им, а сърчицето - всеки да гласува със сърцето си на предстоящите Европейски избори!


Защо да гласуваме на европейските избори през май 2019 г.?

В Европа има множество предизвикателства: от миграцията до промените в климата, от младежката безработица до сигурността на личните данни. Брекзит показа, че проектът за Европейски съюз може да промени посоката си. Повечето от нас приемат демокрацията за даденост, но и тя все по-често изглежда застрашена като принцип и на практика.

Всеки който посети своеобразния щанд на младшите посланици получи флаер с ключе и сърчице и предложение да се регистрира, си направи и уникална снимка, лично послание, за да се включи в кампанията I love Europe!
Ден с много позитивизъм и надежда за сплотена Европа!



https://www.dnesbg.com/obshtestvo/mladshite-poslanitsi-ot-sportnoto-utchilishte-se-vklyutchiha-v-kampaniyata-vi-love-europev.html


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравей, Евроскола

Старши посланици Мирослава Петърчева и Христиан Русев от Спортно училище “Георги Живков”, Велико Търново пожелават на всички весела ваканция...