петък, 8 февруари 2019 г.

Моята мечта за моя град

Младши и старши посланиците от Спортно училище - град Велико Търново участваха в конференцията „Моята мечта за моя град“ на 7 февруари 2019 г.  в Голяма зала на Община Велико Търново.
Тя е организирана от евродепутата Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) и кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов. Двама успешни великотърновски предприемачи - Светлин Наков и Невен Боянов разказаха за своите идеи и предприемачески начинания в сферата на програмирането.

Ректорът на ВТУ - проф. Хр. Бонджолов също присъства на срещата и акцентира на ролята на образованието за реализиране на младите хора.


„Велико Търново е един от най-бързо развиващите се български градове и пример за това, че когато институциите на местно, национално и европейско ниво работят в добър синхрон ползите за гражданите са неимоверни. Европейските средства, инвестирани в пътна и образователна инфраструктура, подобряване на градската среда и развитие на приоритетни отраслови сектори, създават необходимите условия за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани. Щастлива съм, че именно във Велико Търново ще продължим разговора за успеха в нашия град.“ Това заяви Ева Майдел  на конференцията. Срещата премина много емоционално и вдъхновено.

„Моята мечта за моя град“ е специално издание на конференцията „Моята мечта за България“, която се провежда ежегодно в Брюксел. Тя среща млади българи от цяла Европа с успели примери за подражание. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравей, Евроскола

Старши посланици Мирослава Петърчева и Христиан Русев от Спортно училище “Георги Живков”, Велико Търново пожелават на всички весела ваканция...