сряда, 19 декември 2018 г.

Коледен уъркшоп

Младши посланиците от Спортно училище - град Велико Търново проведоха коледен онлайн уъркшоп с младата графична дизайнерка Калина Иванова. Тя има  6 години професионален опит в областта на брадинг и продуктов дизайн. Учи "Кино и Телевизия" и "Графичен Дизайн" в Нов Български Университет. Заедно с екипа си в агенцията Spacefarm, тя работи по мащабни проекти, използвани от компании от цял свят, сред които Coca-Cola, NATO и Smashing Magazine. Калина е автор и на друг ребрандинг на обичан местен бранд – кулинарния блог Foodie Boulevard, чиято авторка години наред предлага лесни, здравословни и креативни идеи за ежедневното меню на модерния забързан човек.




Младата дизайнерка им разказа как е работила по създаването на основната платформа за езикови и квалификационни тестове, използвана от NATO, армията на САЩ и други правителствени организации зад океана.




Както и им  обясни за сложната мисия  да направи първия ребрандинг на топ платформата за фитнес и здравословно хранене в България BB-Team. 
Младши посланиците й задаваха въпроси, които са свързани с графичния дизайн и Калина им предложи да направят картичка за Коледа и Нова година по тяхна идея. 





Всеки имаше различни концепции за картичка, но накрая се получи една почетна стълбица с прекрасни пожелания.
Коледната картичка ще бъде изпратена на българските евродепутати.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравей, Евроскола

Старши посланици Мирослава Петърчева и Христиан Русев от Спортно училище “Георги Живков”, Велико Търново пожелават на всички весела ваканция...