понеделник, 17 декември 2018 г.

Връчване на приза Спортист на годината 2018

На 17 декември се проведе церемония за връчване на приза Спортист на годината 2018 в Спортно училище - град Велико Търново.
Гласуваха треньорите и учениците отделно. Комисия от младшите посланици преброи гласовете и изготви протоколи от вота.


В крайна сметка фаворитът на учениците за Спортист на годината е Захари Атанасов 7 а клас -  спорт футбол - грамотата и наградата бяха връчени от директора на училището г-жа Снежина Михова.

А  треньорите избраха  Здравко Баблаков  10 б клас - спорт плуване. Той отсъстваше от церемонията, защото е на европейско състезание във Великобритания.


След това беше отчетена доброволческата кампания ШАРО ТЪРСИ ДОМ на младшите посланици, които благотворително продаваха календари, все още точната сума не е известна от продажбите, защото кампанията продължава до края на 2018 година.


Младши посланиците зарадваха своите съученици с весела коледна томбола, в която се включиха и учители, и треньори. Най-атрактивни бяха младши посланик Ивелин Иванов като дядо Коледа и Марин Маринов като палаво коледно джудже.
Някои ученици получиха от томболата календари от кампанията, а други - символични коледни подаръци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравей, Евроскола

Старши посланици Мирослава Петърчева и Христиан Русев от Спортно училище “Георги Живков”, Велико Търново пожелават на всички весела ваканция...