петък, 19 октомври 2018 г.

ПОКАНА

Уважаема г-жо Маркова и г-жо Петърчева ,
Бюрото на Европейския парламент в България организира младежки дебат „Накъде отива Европа?“, който ще се проведе във Велико Търново на 31 октомври 2018 г., сряда, от 14.00 ч.

Бих искала да отправя специална покана към Вас и към учениците от Спортното училище във Велико Търново, в качеството им на участници в Програмата за училища посланици на Европейския парламент, да се включат в дискусията. Тя ще бъде особено подходяща за онези от тях, които са/ще бъдат в екипа на младшите посланици, но и за всички ученици от горните класове на гимназиалния етап на обучение и най-вече на онези, които за първи път ще имат право да гласуват на предстоящите европейски избори през май 2019 г.


В събитието ще вземат участие членовете на Европейския парламент г-жа Ева Майдел (ЕНП) и г-н Светослав Малинов (ЕНП) и доц. д-р Иво Инджов, преподавател в Катедра „Журналистика и връзки с обществеността“ на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Модератор на дебата ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.
Целта на младежкия дебат е да бъдат дискутирани предизвикателствата пред ЕС в средносрочен план като Брекзит, многогодишната финансова рамка, младежката заетост, дезинформацията, предстоящите избори за Европейски парламент и други актуални теми от европейския дневен ред.
Събитието ще се проведе в голямата зала на Община Велико Търново (вход откъм Лоби бара), пл. „Майка България“ 2, гр. Велико Търново от 14:00 до 15:30 часа на 31 октомври 2018 г., сряда, под формата на дебат с кратки встъпителни изказвания на участниците в панела и въпроси от публиката.
Всички участници трябва да се регистрират до 10:00 ч. на 30 октомври наhttp://epgplus.eu/qfcu.

Б Л А Г О Д А Р И М 
на 


Таня Чунтова
http://signature.ucmail.ep.parl.union.eu/Outlook/GetSignatureFromPolicies.aspx?login=tchuntova&lg=BG
Служител „Връзки с обществеността“

Европейски парламент
Генерална дирекция за комуникация

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравей, Евроскола

Старши посланици Мирослава Петърчева и Христиан Русев от Спортно училище “Георги Живков”, Велико Търново пожелават на всички весела ваканция...